Image module
 • Η εταιρεία PLUS OIL δραστηριοποιείται στο χώρο της Εξυπηρέτησης Πολυκατοικιών, Κατοικιών και Επαγγελματικών Χώρων σε όλη την Aττική από το 2006 και κατέχει πολύ μεγάλο μέρος της αγοράς στο πετρέλαιο θέρμανσης.
  Οι πωλήσεις μας το 2016 ξεπέρασαν τα 10.000.000 λίτρα.
  Από τον Απρίλιο του 2017 η εταιρία μας μετονομάζεται σε petrelaias.gr και εισέρχεται δυναμικά στον χώρο των ηλεκτρονικών πωλήσεων.
 • Η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο.
 • Επενδύσεις σε προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ελέγχου ποιότητας μας κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη.
 • Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και επαναφόρτωσης καυσίμων διαθέτουν προηγμένα συστήματα έλεγχου τα οποία εξασφαλίζουν την ποσότητα και την ποιότητα πετρελαίου που παραλαμβάνετε.
 • Μοναδικός προμηθευτής μας είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια.
  Με ιδιόκτητο στόλο 30 βυτιοφόρων και εξειδικευμένο  ανθρώπινο δυναμικό παρέχουμε τα υψηλότερα στάνταρ υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά.
 • Παράλληλα με την διανομή πετρελαίου η εταιρία δραστηριοποιείται και στην εξυπηρέτηση κτιρίων τόσο με την μορφή διαχειρίσεων όσο και με την έκδοση των κοινοχρήστων και όλες τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες σε μια πολυκατοικία(απολυμάνσεις- απεντομώσεις-μυοκτονίες- αναγόμωση και πώληση πυροσβεστήρων-αποχετεύσεις-καθαρισμούς δεξαμενών-συντηρήσεις καυστήρα- καθαρισμούς κτιρίων-ηλεκτρολόγους-υδραυλικούς).
 • Το μηχανογραφημένο σύστημα έκδοσης των κοινοχρήστων εξόδων εμπεριέχει όλα τα απαραίτητα πεδία για την καταχώρηση των δαπανών των πολυκατοικιών, παρέχοντας παράλληλα τις απαραίτητες πληροφορίες και επεξηγήσεις σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές
 • Στις απολυμάνσεις η  εταιρεία μας ακολουθεί μεθόδους καταπολέμησης εντόμων δημόσιας υγείας και τα σκευάσματα  που χρησιμοποιούνται κατά τις εργασίες έχουν νέες δραστικές και είναι εντελώς ακίνδυνα με σωστή χρήση. Τα εντομοκτόνα είναι ακίνδυνα για τους κατοίκους, κατοικίδια ζώα και εργαζόμενους επαγγελματικών χώρων, άοσμα ενώ δε λεκιάζουν και δε διαβρώνουν τις επιφάνειες.
 • Την εταιρεία απαρτίζουν άνθρωποι με υψηλή επιστημονική κατάρτιση και οι υπηρεσίες μας παρέχονται με διεθνείς προδιαγραφές και βάση ενός προγράμματος ολοκληρωμένης καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών
 • Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε έχουν λάβει έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους
 • Η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα εξασφαλίζοντας  τέλεια αποτελέσματα χωρίς «τρυπήματα» ή «τραυματισμούς» στους σωλήνες. Καθημερινά, τα συνεργεία μας  βρίσκονται σε κάθε περιοχή της Αττικής, λύνοντας οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και ταχύτατους χρόνους εξυπηρέτησης. Πραγματοποιούμε επίσης προληπτικούς καθαρισμούς του αποχετευτικού δικτύου 1 ή 2 φορές το χρόνο αλλά και μηνιαίες συντηρήσεις.
 • Η εταιρία προσφέρει πυροσβεστήρες με την μορφή χρήσης δανείου στις πολυκατοικίες με τις οποίες συνεργάζεται εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή προστασία για την περιουσία και τη ζωή των ενοίκων, με την μόνη δέσμευση την πραγματοποίηση της αναγόμωσης στην εταιρία μας  σε οικονομικές τιμές Οι πυροσβεστήρες παραδίδονται και τοποθετούνται στο χώρο που υποδεικνύει ο πελάτης από εξειδικευμένους τεχνικούς μα; χωρίς επιπλέον κόστος. Ταυτόχρονα δραστηριοποιείται και στην πώληση πυροσβεστήρων.
 • Ο καθαρισμός της δεξαμενής του πετρελαίου είναι απαραίτητος να γίνεται τουλάχιστον κάθε 2 χρόνια. Το πετρέλαιο ως γνωστόν αφήνει πολλά κατάλοιπα με αποτέλεσμα να δημιουργούν κακή λειτουργία του καυστήρα. Με ένα τηλεφώνημα σας, ειδικά εξοπλισμένο βυτιοφόρο αναλαμβάνει τον καθαρισμό της δεξαμενής σας  ακόμα και αν υπάρχει πετρέλαιο
 • Το ειδικά εξοπλισμένο βυτιοφόρο έχει τη δυνατότητα να αναρροφήσει το πετρέλαιο, να το φιλτράρει και να σας το επιστρέψει καθαρό  αμέσως με τον καθαρισμό της δεξαμενής σας.
 • Για όλες τις εργασίες η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, ΙSO 14001:2004 και OHSAS 18001¨2007

 Με Εκτίμηση από την Διοίκηση 

Αγγελος Μειντάνης      Ελπίδα Σταυρακάκη Καμαρίκου

Πρόεδρος Δ.Σ                                Chief Executive Officer

Image module
Image module